Termék exportálás

Ingyenes próba!

Termék exportálás

Az aukciós piacterek után a magyar internetes kereskedelemben ma a leginkább látogatott oldalak az ár-összehasonlító honlapok. Az egyszerű adatösszemérésen túl többet szolgáltatnak: koncentrált információforrások.

Eladóként ügyfeleket nyer, a vásárlók optimalizálhatják költségeiket. Ezen kívül fontos szerep jut az ár-összehasonlító oldalaknak is abban, hogy a hazai internetes vásárlás folyamatosan fejlődik.

Ezt felismerve cégünk az eReactor rendszerhez folyamatosan készíti el a ár-összehasonlító honlapokhoz a teljesen automatikus termék exportálási modulokat, mely az adott ár-összehasonlító honlap formátumára készíti el az adatbázist.

Ár-összehasonlító honlapokhoz készült az exportálási modulok:

  • Web áruházak (B2B vagy B2C - kis- és nagykereskedelmi)
  • Céges honlapok (termék bemutatóval és/vagy katalógussal)
  • Intranet vagy internet-es elektronikus piacterek, aukciós portálok
  • Kereshető és böngészhető adatbázisok
  • Web és WAP kapcsolatok
  • Online foglalási rendszerek (jegyrendelés, szállodai szobafoglalás, utazás foglalás)

Rendszerünkkel lehetséges akár nagy bevásárlóközpont (plaza) létrehozása is, ahol a boltokat a rendszer adminisztrátor osztja ki, és az ott kialakított áruházat az ügyfél az eReactor kliens programmal adminisztrálja.

Lehetőség van kiskereskedelmi és nagykereskedelmi forgalmazás kialakítására is, de a rendszer képes mindkettőt egyszerre is működtetni, akár különböző telephelyeken, intranet-es hálózatokon is.

Egyéb modulok

A rendszerünkhöz hozzákapcsolható online bankkártyás fizetés és termék exportálás árösszehasonlító honlapokhoz.

A rendszer modulos felépítése lehetővé teszi, hogy honlap katalógusok vagy céges/egyéni áruházak mellett, nagy komplex áruházak is létrehozhatóak az eReactor rendszerrel, ahol már egyedi fejlesztések nyomán pontgyűjtés, MLM rendszert és Affilate rendszert is be lehet építeni a rendszerbe.

Nem árulunk zsákbamacskát, mielőtt döntene próbálja ki rendszerünket 30 napig ingyen! Ingyenes próba igénylés