Előnyök

Ingyenes próba!

Előnyök

Az eReactor rendszer 100%-osan magyar fejlesztés, a több éves folyamatos fejlesztés alatt kialakult a rendszer magja. Célunk egy olyan komplex rendszer megalkotása volt, aminek nincsenek kötöttségei.

Mivel az eReactor rendszert (a hozzá tartozó 3 szolgáltatással) kedvező havi bérleti díjért vehető igénybe, ezért rendszerünkhöz nem szükséges több száz ezres vagy milliós befektetés, mivel az internet elérésen kívül minden a szolgáltatást cégünk biztosit.

Az alábbi területeken ajánljuk felhasználásra rendszerünket:

  • Web áruházak (B2B vagy B2C - kis- és nagykereskedelmi)
  • Céges honlapok (termék bemutatóval és/vagy katalógussal)
  • Intranet vagy internet-es elektronikus piacterek, aukciós portálok
  • Kereshető és böngészhető adatbázisok
  • Web és WAP kapcsolatok
  • Online foglalási rendszerek (jegyrendelés, szállodai szobafoglalás, utazás foglalás)

Rendszerünkkel lehetséges akár nagy bevásárlóközpont (plaza) létrehozása is, ahol a boltokat a rendszer adminisztrátor osztja ki, és az ott kialakított áruházat az ügyfél az eReactor kliens programmal adminisztrálja.

Lehetőség van kiskereskedelmi és nagykereskedelmi forgalmazás kialakítására is, de a rendszer képes mindkettőt egyszerre is működtetni, akár különböző telephelyeken, intranet-es hálózatokon is.

Egyéb modulok

A rendszerünkhöz hozzákapcsolható online bankkártyás fizetés és termék exportálás árösszehasonlító honlapokhoz.

A rendszer modulos felépítése lehetővé teszi, hogy honlap katalógusok vagy céges/egyéni áruházak mellett, nagy komplex áruházak is létrehozhatóak az eReactor rendszerrel, ahol már egyedi fejlesztések nyomán pontgyűjtés, MLM rendszert és Affilate rendszert is be lehet építeni a rendszerbe.

Nem árulunk zsákbamacskát, mielőtt döntene próbálja ki rendszerünket 30 napig ingyen! Ingyenes próba igénylés