Cégünkről

Ingyenes próba!

Cégünkről

Cégünk immár 10 éve fejleszt különböző internet-es web keretrendszereket, melyeket több száz elégedett ügyfelünk használja nap, mint nap.

Az évek során felhalmozódott technikai tudás adott alapot arra, hogy megalkossuk web áruház rendszerünket, melyet eReactor szolgáltatásként kínálunk, mellyel egy csapásra megoldódik a kis- és középvállalatok (vagy akár nagy cégek) állandóan előjövő problémája, hogyan lehetne egyszerűen és gyorsan létrehozni egy nagy tudású web áruházat.

Rendszerünkről röviden:

2002-ben kezdtük el fejleszteni az eReactor rendszer elődjét, ami a kezdeti időkben egy egyszerű internet-es web áruház projektnek indult, ami mára már kinőtte a kereteit és egy komplex online kereskedelmi rendszeré érett, melyel online web áruház hozható létre az egyszerűtől a komplexig, testre szabhatóan, sablon mentesen.

Weboldalunkról

Megtalálja csomagjainkat, ezek árait, amit akár online meg is rendelhet. emellett letölthető Windows-os kezelő programunk és dokumentációk.

Az elmúlt 8 év kitartó munkájának és ügyfeleink bizalmának köszönhetően mára az eReactor rendszer az egyik legdinamikusabban fejlődő web-es e-commerce kereskedelmi rendszer lett. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, rendszerünk folyamatosan frissül, új modulok kerülnek bele, melyeket mindig ügyfeleink elvárásaihoz igazítunk.

Honlapunkon megismerkedhet rendszerünk előnyeivel, felhasználási területeivel, felépítésével, üzemeltetésével, modulos felépítésével és a web áruház rendszerhez tartozó CMS rendszerrel.

Nem árulunk zsákbamacskát, mielőtt döntene próbálja ki rendszerünket 30 napig ingyen! Ingyenes próba igénylés