VII. Elektronikus Kereskedelem Konferencia - Hatékonyság/hatás

Ingyenes próba!

VII. Elektronikus Kereskedelem Konferencia - Hatékonyság/hatás

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK.org) 2010. május 6-7-én hetedik alkalommal rendezi meg az e-kereskedelmi szakma immár hagyományos éves seregszemléjét, az Elektronikus Kereskedelem Konferenciát, ismét a tavaly már nagy sikert aratott Velence Resort and Spa-ban. Az e-kereskedelem elmúlt egy évének értékelése, a legfontosabb mutatószámok, események ismertetése és az új trendek vizsgálata mellett azzal is foglalkozunk, hogy milyen eszközökkel lehet növelni az elektronikus kereskedelem hatékonyságát, illetve az e-kereskedelem hogyan képes visszahatni a hagyományos cégek működésére, ezáltal növelve hatékonyságukat.

Az előadások és beszélgetések témái közt szerepelni fog még az etikus e-kereskedelem, a sajtó és az internet viszonya, a közösségi média és más új marketing-formák és eszközök előretörése, valamint az új piaci trendek kapcsán szó lesz a nők szerepéről az e-kereskedelemben.

A kétnapos rendezvény a szakmai program mellett számos lehetőséget kínál résztvevőinek a kikapcsolódással egybekötött informális eszmecserékre és kapcsolatépítésre. Idén is lesz esti műsor, koktélbár és a szakmához méltóan most is válságmentes hangulatra lehet számítani!

További információk a SZEK honlapján.

0 hozzászolás

Mondja el véleményét

  1. (kötelező)
  2. Kérjük, adja meg a képen látható művelet összegét! =