VI. Elektronikus Kereskedelemi Konferencia

Ingyenes próba!

VI. Elektronikus Kereskedelemi Konferencia

"Új utakon" címmel rendezi meg a SZEK 2009. május 7-8-án a VI. Elektronikus Kereskedelem Konferenciát Velencén, a Hotel Spa-ban. A konferencia fő témája idén az alternatív értékesítési és fizetési megoldások lesz.

A konferencia az üzleti modellek bemutatásával, elemzésével kitekintést szeretne nyújtani résztvevőinek az elektronikus szolgáltatások irányába, hogy így akár új ötletek, megoldások születését is inspirálja, mivel valószínűleg még sok kiaknázatlan lehetőség rejlik az üzletágban.

Újdonság lesz a konferencián, hogy az első nap délutánján – nemcsak a cégvezetőkre gondolva – külön workshopot szentelünk az online hirdetési formák területén folyamatosan zajló változásoknak, ahol többek között a Google, a Klikkmánia és Iwiw új megoldásait mutatjuk be. A második napon pedig az elektronikus számlázás jogi, technikai és biztonsági kérdéseivel is foglalkozunk.

A kétnapos rendezvény a szakmai program mellett számos lehetőséget kínál résztvevőinek a kikapcsolódással egybekötött informális eszmecserékre és kapcsolatépítésre: a vacsora után borkóstoló, pálinkakóstoló, szivarbemutató, fitness-bemutató és ingyenes koktélbár várja a vendégeket.

További információkhoz kattintson ide...

0 hozzászolás

Mondja el véleményét

  1. (kötelező)
  2. Kérjük, adja meg a képen látható művelet összegét! =