Internet: eladás a következő oldalon

Ingyenes próba!

Internet: eladás a következő oldalon

Az internetes értékesítés elindulása hihetetlen erejű robbanást jelentett a kereskedelem történelmében. Mindössze körülbelül 10 éves múltra tekint vissza, ezzel szemben a hagyományos kereskedelmi ügyletek több 450.000 éves tradícióval rendelkeznek.

Az emberiségnek tehát meglehetősen sok ideje volt rá, hogy hozzászokjon a kereskedés egy bizonyos stílusához. Nyilván Ön is rendszeresen bemegy a szupermarketbe, beleteszi az árut a kosarába, a kasszánál kifizeti az ellenértékét és kisétál. Vagyis nem távolodik el túl sokat attól a kereskedelmi tranzakciótól, amikor őseink egy zsák búzát adtak egy kőbaltáért cserébe.

A pénz megjelenése körülbelül 10.000 évvel ezelőttre tehető vissza, az ősi babiloniak idejére. Azonban egy dolog a cserekereskedelemtől kezdve a babiloniakon át sosem változott: az árut meg lehetett fogni, nézni, tesztelni, próbálni. Ha látott egy vonzó dolgot egy reklámban, akkor lesétált a legközelebbi kereskedőhöz, hogy megnézze azt. Ugye? Egészen az internetes kereskedelem megjelenéséig.

A cikk további részéhez kattintson ide...

0 hozzászolás

Mondja el véleményét

  1. (kötelező)
  2. Kérjük, adja meg a képen látható művelet összegét! =